Cine suntem noi? Suntem toti care au ales sa gandeasca si sa lucreze ‘out of the box', care pasionati fiind de ceea ce fac, au cautat si cauta in continuu solutii noi pentru a crea o piata activa si competitiva.

Suntem cei care apreciaza si respecta technologia intelegand cat de importante sunt accesoriile in folosirea adecvata a acesteia.

Astfel calatoria noastra a inceput prin participarea la toate targurile de profil importante, prin testarea produselor si selectarea celor ce respecta codul ‚Marketbox': calitate, durabilitate, pret corect.

Calatoriile noastre si dorinta de a fi tot timpul la curent cu noutatile ne-au permis sa ne creem propria lista de importatori directi, evitand astfel cararile intortocheate ale intermediarilor.

Calatoria continua alaturi de voi cei care optati sa va protejati gadget-urile si sa le utilizati cu un maxim de confort si siguranta.

Pe parcursul acestei calatorii va oferim cu pasiune: o selectie de produse optime, comunicare, transparenta, un raport echilibrat calitate-pret.

Mergem mai departe, impreuna!

Impreuna pentru viitor!

Echipa MARKETBOX