Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Husa GKK Protectie 360 pentru Xiaomi Redmi 10X 4G / Note 9  de la Marketbox.ro este o husa ce intra cu usurinta in categoria "profita acum de cel mai bun raport calitate-pret" avand un pret excelent si totodata o serie de avantaje si optiuni ce o diferentiaza de multe alte huse din categoria sa, aferente modelului Xiaomi Redmi 10X 4G / Note 9.

 

Design cu protectie 360

Husa are un design special ce ofera telefonului tau protectie 360. Design-ul 3 in 1 este realizat din 3 parti ce se imbina perfect pentru a-i oferi telefonului tau o protectie sporita. Aceasta acopera spatele, cele patru colturi si margini ale telefonului, protejandu-l impotriva socurilor, caderilor accidentale sau zgarieturilor.

 

Protectie eficienta

Husa este confectionata dintr-un material solid din policarbonat eco-friendly, fapt ce ii confera o rezistenta sporita, avand marginile usor ridicate pentru a proteja astfel mai bine telefonul aflat pe suprafete plane.

 

Acces facil

Produsul este “decupat” cu precizie laser, astfel incat sa permita un acces facil la butoane, porturi si camerele telefonului, acesta din urma fiind astfel mai usor de utilizat.

 

Usor de instalat

Husa este usor de pus si de dat jos in acelasi timp.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe