Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Cu totii am vazut acele filme in care in diferite programe, Zoom, Google Meet, Skype etc. cineva uita camera deschisa si toti participantii la intalnire pot vedea ce se intampla prin camera web a celui care nu a observat ca are camera web pornita automat :)

Prin urmare: asigurați-vă spațiul privat din mediu virtual. Setul nostru format din 3 bucati Webcam Cover asigură intimitatea în spatele tabletei, telefonului sau laptopului. Glisați capacul pentru webcam deschis atunci când este necesar si invers atunci cand nu aveti nevoie de camera web pentru a va proteja intimitatea. În plus, închiderea laptopului nu este o problemă datorită designului ultra subțire.

Design glisant mobil: capacul pentru Webcam poate fi deschis sau închis cu o simplă mișcare a degetului. Adezivul poate fi aplicat și îndepărtat cu ușurință de pe dispozitiv, fără urme.

Extrem de subțire și durabil: nu va interfera cu capacul de închidere al laptopului dvs. Aderă cu bandă dublu adezivă și poate fi îndepărtat cu usurinta. În plus, va rezista la uzură și va rămâne puternic aderent.

Aplicare largă: potrivit pentru calculator, PC, laptopuri, monitoare, tablete sau telefoane 

Dimensiuni: 18 x 9 x 0.7 mm 


Specificatii tehnice

Material :

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe

Suporturi Tablete