Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Husa Dux Ducis Toby Armor Flip Smart Case pentru tabletă Lenovo Tab P11, P11 Plus 11 

Vă deplasați des cu tableta și vă faceți griji că o puteți deteriora? Această husă Dux Ducis este făcută special pentru tableta P11, P11 Plus. Acestea se disting printr-o potrivire perfectă cu dispozitivul, inclusiv prin decupaje precise - inclusiv pentru camera foto din dispozitiv. Husa Armor Toby de la Dux Ducis este gadgetul perfect care va funcționa bine indiferent dacă călătoriți des sau pur și simplu doriți să vă protejați dispozitivul atunci când îl puneți pe raft.

Specificații:

Brand: Brand: Dux Ducis
Material: piele ecologică + TPU

Carcasa dispozitivului îndeplinește în primul rând funcții de protecție. Cu toate acestea, acesta este doar unul dintre avantajele sale. Husa a fost realizat cu atenție la fiecare detaliu. 

O mulțime de facilități

Husa de la Dux Ducis vă oferă posibilitatea de a profita de numeroase facilități. În primul rând, designul său include un element pliabil cu ajutorul căruia puteți transforma o husă obișnuită într-un gadget cu suport. Acest lucru vă permite să navigați în mod convenabil pe internet sau să vizionați filme. 

Nivel ridicat de securitate

Husa Armor de la Dux Ducis vă va proteja dispozitivul împotriva diferitelor tipuri de deteriorări. Beneficieaza de margini înălțate, care în cazul unei căderi absorb forța impactului, protejând astfel colțurile și spatele - cele mai sensibile elemente ale echipamentului. Marginea care iese deasupra ecranului este, de asemenea, o protecție suplimentară a ecranului - în cazul în care dispozitivul cade cu ecranul în jos, aceasta preia forța impactului, protejând ecranul împotriva spargerii.

Specificatii tehnice

Brand Compatibil:
Dux Ducius

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe