Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Vă deplasați des cu tableta și vă faceți griji că o puteți deteriora? Această husă este făcută special pentru dvs. Acestea se disting printr-o potrivire perfectă cu dispozitivul, inclusiv prin decupaje precise - inclusiv pentru camera foto din dispozitiv. Husa este gadgetul perfect care va funcționa bine indiferent dacă călătoriți des sau pur și simplu doriți să vă protejați dispozitivul atunci când îl puneți pe birou.

Cele mai importante caracteristici:

Slot stylus Carcasa are o funcție de suport pentru stylus.
Funcție de sleep/wake-up
Design elegant si modern al carcasei
Carcasa dispozitivului îndeplinește în primul rând funcții de protecție. Cu toate acestea, acesta este doar unul dintre avantajele sale. În primul rând, este gadgetul perfect pentru toți cei cărora le plac diverse tipuri de accesorii. A fost realizata cu atenție la fiecare detaliu. De asemenea, beneficieaza de slot special conceput unde puteți stoca stylus-ul. Acest lucru facilitează, fără îndoială, utilizarea acestui accesoriu, deoarece îl puteți avea mereu la dumneavoastră.

O mulțime de facilități

Husa practică vă oferă posibilitatea de a profita de numeroase facilități. În primul rând, designul său include un element pliabil cu ajutorul căruia puteți transforma o husă obișnuită într-un gadget cu suport. Acest lucru vă permite să navigați în mod convenabil pe internet sau să vizionați filme.

Husa vă va proteja dispozitivul împotriva diferitelor tipuri de deteriorări.  Marginea care iese deasupra ecranului este, de asemenea, o protecție suplimentară a ecranului - în cazul în care dispozitivul cade cu ecranul în jos, aceasta preia forța impactului, protejând ecranul împotriva spargerii.

Specificatii tehnice

Brand Compatibil:
Dux Ducius

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe

Suporturi Tablete

Suport universal pentru tablete si telefoane cu prindere pe parbriz sau bord, negru
In stoc