Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

[Husa pentru Galaxy Z Flip 3 ]: Husa de telefon de design exclusiv pentru a se potrivi perfect pentru Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. Cu un inel pe ea, puteți agăța cu ușurință telefonul pe rucsac sau geantă de mână sau îl puteți folosi ca suport pentru telefon.

[Ușor și subțire]: Această husă pentru Galaxy Z flip 3 este ultra subțire și ușoară. Proiectată pentru a se potrivi perfect și pentru a adăuga un volum minim la telefonul dvs. mobil. Suportă încărcătorul wireless rapid chiar și cu această carcasă Samsung Z flip 3.

[Material premium]: Husa pentru Galaxy Z flip 3 5G este fabricata din material PC dur premium și cu protecție din sticlă temperată pentru obiectivul camerei din spate. Are un aspect mat și o senzație confortabilă de atingere a mâinii. Husa pentru Galaxy Z flip 3 protejează bine telefonul.

[Protecție durabilă]: Materialul PC dur și protectorul din sticlă pentru obiectivul camerei din spate vă protejează telefonul împotriva zgârieturilor. Cu această carcasă Z flip 3 obțineți o adevărată rezistență la cazaturi, anti-zgârieturi, anti-coliziune și rezistență la compresie, protejați-vă telefonul și exteriorul acestuia pe deplin.

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe