Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Husa dedicata pentru tableta Xiaomi Mi Pad 5 sau Mi Pad 5 Pro 11 inch, rose gold front, clear back

Durabila si protectoare, husa Procase a fost special conceputa pentru a asigura folosirea comoda si in siguranta a tabletei. Potrivirea perfecta si fixarea ferma pe dispozitiv ofera mobilitate si protectie maxima, in timp ce dispozitivul ramane intact si curat.

Exterior din materiale premium o protecție excelenta: partea din fata si marginile sunt rose gold in timp ce spatele este realizat din acrylic rezistent si transparent pentru a nu ascunde culoarea tabletei.

Functie stand: potriviti husa in unghiuri diferite pe care le doriti si bucurati-va de vizionare, tastare sau citit in deplina siguranta si confort. In plus, beneficeaza de slot pentru Smart Pen (nu este inclus) si functie de wake-up/sleep a tabletei la inchiderea si deschidere ei

Caracteristicile produsului

  • Protectoare, eleganta si durabila
  • Ofera confort si usurinta indiferent de modul de folosire: vizionare, scris sau citit
  • Realizata conform dimensiunilor tabletei: potrivire perfecta cu toate porturile si butoanele, inclusiv microfon si camera
  • Usor de montat si demontat
  • Culoare: negru
  • Inchidere magnetica
  • Slot pentru stylus

Protecție superioară

Materialul carcasei va permite sa asigurati tableta impotriva deteriorarilor tehnice. In cele 4 colturi beneficieaza de întărituri suplimentare care absorb socurile in caz de cadere. Colturile absorb cu succes energia, astfel incat marginile si ecranul tabletei sa fie protejate corespunzator.


Specificatii tehnice

Brand:
ProCase

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe