Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

 • Incarcator Auto cu modulator FM, Baseus Wireless Mp3 Bluetooth S06, 2xUSB 3.4A, negru

  Scrie o recenzie

  Categorie Modulator FM

 • indisponibil
  6413
 • PRP: 99.00 lei
  79.99 lei
 • Livrare

  Livrare

  Livrare rapida prin curier. Vezi detalii

  Retur

  Retur

  Retur rapid si simplu in 14 zile. Vezi detalii

  Plata online

  Plata

  Ramburs sau cu cardul, rapid si in siguranta.

Descriere produs

Incarcatorul auto cu modulator FM Baseus Wireless MP3 se conecteaza la priza bricheta a masinii si folosind frecventele FM poate reda muzica de pe un stick USB sau de pe telefonul mobil prin conxiunea Bluetooth cu acesta. De asemenea daca modulatorul este conectat prin Bluetooth la telefon puteti prelua/respinge apeluri cu ajutorul butonului multifunctional si auzi sunetul apelului in sistemul audio al masinii.

In acleasi timp, poate incarca simultan 2 dispozitive datorita celor doua porturi USB. Curentul maxim pe cele doua porturi USB este de 3.4A (maxim total), portul USB 1 suporta incarcare cu max 1A si redare de pe stick USB, iar portul USB 2 suporta incarcare cu un curent de max 2.4A in functie de speficitatiile fiecarui dispozitiv mobil cu care este conectat. Poate incarca si camere auto sau alte gadget-uri care se pot incara in priza masinii cu o putere de maxim 100W. Astfel nu ocupati priza si puteti incarca cat mai multe dispozitive. Bricheta masinii nu poate fi folosita in portul acestui incarcator.

Beneficieaza de un chip inteligent incorporat care ofera protectie impotriva scurtcircuitului, supraincarcarii, supraincalzirii sau alte interferente ce pot afecta incarcarea corecta a dispozitivelor mobile.

Pentru a seta modulatorul deschideti si setati pe sistemul radio al masinii o frecventa care nu este ocupata de un post radio. Apoi alegeti aceeasi frecventa si pe modulator folosind butonul multifunctional: tineti apasat timp de doua secunde pana frecventa afisata clipeste si apoi rasuciti stanga sau dreapta pentru a creste/descreste frecventa. Alegeti o frecventa care sa nu interfereze cu un alt post radio- input: DC12-24V
- output USB ports: 3.4A max total
- output USB 1: 1A Max + redare de pe stick
- output USB 2: 2.4A Max
- voltaj port bricheta: 12-24V
- putere splitter: max 100W
- porturi USB luminate
- tehnologie inteligenta pentru incarcare optimizata
- protectie supraincalzire, supaincarcarea, scurtcircutSpecificatii tehnice

Brand Compatibil:
Baseus

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe