Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

 • Pachet 360: Folie integrata + Husa iPhone 13 Pro Max Supcase Ares, negru

  Scrie o recenzie

  Categorie Huse iPhone 13 Pro Max

 • indisponibil
  843439114425
 • PRP: 161.00 lei
  119.00 lei
 • Livrare

  Livrare

  Livrare rapida prin curier. Vezi detalii

  Retur

  Retur

  Retur rapid si simplu in 14 zile. Vezi detalii

  Plata online

  Plata

  Ramburs sau cu cardul, rapid si in siguranta.

Descriere produs

Cea mai recentă linie de produse blindate de la Supcase. Precizia, inovația și funcționalitatea sunt elementele de bază ale fiecărei huse. Acestea oferă nu numai protecție la cel mai înalt nivel, ci și amortizare în timpul oricărei căderi. Este o combinație unică de materiale care creează o protecție blindată pentru telefon din toate părțile.

Carcasa este fabricată din policarbonat rezistent de înaltă calitate, cu adaos de poliuretan termoplastic. Această combinație de materiale dublează puterea de protecție și este capabilă să absoarbă căderile de la o înălțime de până la 3 metri. Capacul frontal are un design avansat "Snap-On". Husa este proiectată cu o construcție în două straturi "PC+TPU", combinând materialul TPU flexibil și puternic cu policarbonatul dur, care rezistă la orice șoc și protejează chiar și în cazul căderilor extreme.

Un element important și, în același timp, un avantaj al produsului, este rezistența nu numai la șocuri și căderi, ci și la praf! Toate porturile dispozitivului au fost decupate și fixate în mod corespunzător în carcasă, astfel încât aceasta să fie pe deplin funcțională și compatibilă și, de asemenea, să fie rezistentă la scurgerile superficiale de lichide.

Fiecare produs Supcase îndeplinește standardul militar de rezistență MIL STD 810G 516.6, ceea ce înseamnă că a căzut de 26 de ori de la o înălțime de 2 metri.

CARACTERISTICILE PRODUSULUI: - 100% original - Ambalat în cutia originală - Construcție compozită ușoară - Proiectat cu precizie - Oferă protecție extremă împotriva căderilor - Se potrivesc foarte bine - Complet funcțional - Îndeplinește standardul militar de testare a căderii (MIL STD 810G 516.6) - Ușor de asamblat și dezasamblat

SETUL CONȚINE: 1 x Husa Supcase Ares 

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe