Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Pachet 360: Husa cu folie integrata Samsung Galaxy A53 ShockProof Dust-Water Proof Full Body, negru. Aceasta husa vine cu folie integrata in partea frontala a husei astfel incat nu va mai fi nevoie sa aplicati o folie suplimentara.

【Doar pentru Galaxy A53】Compatibil cu Samsung Galaxy A53; vă rugăm să verificați mai întâi modelul de telefon. Butoane ușor accesibile și decupaje precise pentru toate porturile, fără a pierde funcția sau a adăuga prea mult volum, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

【IP68 Carcasă impermeabilă pentru A53】Corpul complet sigilat proiectat și testat pentru a fi submersibil până la 2 m timp de 30 de minute, oferă protecție impermeabilă / rezistentă la zăpadă / rezistentă la murdărie / rezistentă la praf pentru orice activitate subacvatică sau utilizare în aer liber / în interior; vă rugăm să vă asigurați că carcasa A53 este complet sigilată înainte de a intra în apă.

【Protecție în două straturi】Materialul TPU & PC de înaltă calitate și patru colțuri de absorbție a șocurilor fac această carcasă pentru Galaxy A53 rezistentă la zgârieturi și lovituri. Laturile reproiectate cu canelură antiderapantă pentru o aderență consolidată și margini ridicate ale ecranului frontal și ale camerei din spate oferă o protecție suplimentară.

【Suportă toate funcțiile】Vine cu un protector de folie de protectie încorporată de înaltă calitate împotriva zgârieturilor fără a interfera cu răspunsul ecranului tactil. Cureaua robustă face ca A53 dvs. să fie ușor de transportat și să diminueze timpii de cădere. Partea din spate transparentă suportă încărcarea wireless, arată, de asemenea, culoarea originală a telefonului.

Fingerprint unlock

full body protection

IP68 waterproof

Waterproof sound transmission membrane

clear anti scratch case


Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe