Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produs

Pachet 360: Husa cu folie integrata Samsung Galaxy S22 Ultra ShockProof Dust-Water Proof Full Body, negru. Aceasta husa vine cu folie integrata in partea frontala a husei astfel incat nu va mai fi nevoie sa aplicati o folie suplimentara.

【Doar pentru Galaxy S22 Ultra】Compatibil cu Samsung Galaxy S22 Ultra 5G; vă rugăm să verificați mai întâi modelul de telefon. Butoane ușor accesibile și decupaje precise pentru toate porturile, fără a pierde funcția sau a adăuga prea mult volum, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

【IP68 Carcasă impermeabilă pentru S22 Ultra】Corpul complet sigilat proiectat și testat pentru a fi submersibil până la 2 m timp de 30 de minute, oferă protecție impermeabilă / rezistentă la zăpadă / rezistentă la murdărie / rezistentă la praf pentru orice activitate subacvatică sau utilizare în aer liber / în interior; vă rugăm să vă asigurați că carcasa S22 este complet sigilată înainte de a intra în apă.

【Protecție în două straturi】Materialul TPU & PC de înaltă calitate și patru colțuri de absorbție a șocurilor fac această carcasă pentru Galaxy S22 Ultrarezistentă la zgârieturi și lovituri. Laturile reproiectate cu canelură antiderapantă pentru o aderență consolidată și margini ridicate ale ecranului frontal și ale camerei din spate oferă o protecție suplimentară.

【Suportă toate funcțiile】Vine cu un protector de folie de protectie încorporată de înaltă calitate împotriva zgârieturilor fără a interfera cu răspunsul ecranului tactil. Cureaua robustă face ca S22-ul Ultra dvs. să fie ușor de transportat și să diminueze timpii de cădere. Partea din spate transparentă suportă încărcarea wireless, arată, de asemenea, culoarea originală a telefonului.

s22 ultra caseRecenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe