Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

 • Tester USB - USB C Power Meter 2 în 1 Tip C USB Multimetru digital LCD, tensiune, curent, capacitate de putere, QC PD

  Scrie o recenzie

  Categorie Testere USB incarcatoare si cabluri

 • In stoc
  TUBSC15B
 • PRP: 119.00 lei
  99.99 lei
  +

  Estimat livrare: Marti, 23 Iulie

 • Livrare

  Livrare

  Livrare rapida prin curier. Vezi detalii

  Retur

  Retur

  Retur rapid si simplu in 14 zile. Vezi detalii

  Plata online

  Plata

  Ramburs sau cu cardul, rapid si in siguranta.

Descriere produs

Tester USB - USB-C sau micro-USB: Detectează starea și procesul de încărcare a dispozitivelor cu USB sau de tip C. Suportă QC3.0, QC2.0 și PD. Verifică performanța de încărcare (viteza și calitatea încărcării) a încărcătoarelor de perete/auto/panou solar de ieșire și a cablurilor de încărcare USB. De asemenea, poate fi folosit pentru a găsi cel mai mare curent al încărcătorului wireless și pentru a testa capacitatea și energia electrică a incarcatoarelor. 

Prevăzut cu protecție la supratensiune, protecție la supracurent, protecție la subtensiune, protecție la energie scăzută. Acest tester USB tip C poate detecta siguranța și poate proteja la maximum aparatele de deteriorare. 

MODALITĂȚI MULTIPLE DE AFIȘARE PE ECRANUL CU MULTE CULORI: Noua versiune îmbunătățită oferă 8 interfețe de afișare a ecranului principal color LCD, permițând comutarea interfeței de afișare prin apăsarea unui buton. Cu noile setări ale interfeței, acest tester poate monitoriza tensiunea, curentul, capacitatea, cantitatea electrică, puterea, impedanța de sarcină, tensiunea D+/D- și alte date ale USB.

DOMENIU LARG DE APLICARE: Datorită tehnologiei de măsurare a modului de încărcare rapidă a protocolului PD, acest nou multimetru acceptă dispozitive mobile precum Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, Realme, Oppo sau iPhone incepand cu versiunea X pentru testarea incarcarii prin PD (power delivery). Suportă încărcare rapidă, putere de 29W, 5V3A / 9V3A / 12V2.5A / 15V2A. De asemenea, poate fi aplicat pentru a testa alte dispozitive de tip C sau micro USB

Multi Screens Display

1

2

3

4

Multi-Interface USB-C Tester

More Display Modes

Crafted from high-grade LCD monitor, bright and clear enough to monitor the parameters on the screen monitor.

Become A Safety Guard of Your Devices

Detect Charging & Discharging Condition Of Your Devices

Wide Range of Application

This New Tester can be applied to test Type-C and Micro USB Devices.

2

Instrucțiuni de operare

Apăsați o dată butonul de alimentare: Comutați interfața de afișare.
Apăsați de două ori butonul de alimentare: Ștergeți datele de capacitate.
Apăsați butonul de alimentare de patru ori: Ștergeți datele de timp.
În cazul în care există curent electric atunci când nu există sarcină, vă rugăm să apăsați rapid de șapte ori butonul pentru a șterge datele privind curentul electric 
Funcția de protecție împotriva supraîncărcării tensiunii: Parametrul implicit al tensiunii de prag este de 35,0V. Pentru a regla tensiunea de suprasarcină, vă rugăm să treceți la interfața de tensiune >35,0; apăsați de două ori pe buton pentru a crește 1V, în timp ce trei clicuri pe buton pentru a scădea 1V. În cazul în care tensiunea detectată este mai mare decât tensiunea de setare, testul va emite o alarmă sonoră.
Funcția de protecție împotriva tensiunii joase: Comutați la interfața de tensiune <0,00V, pragul de tensiune implicit este de 0,00V. Pentru a regla tensiunea joasă, faceți dublu clic pe buton pentru a crește 1V, în timp ce trei clicuri pe buton pentru a scădea 1V. În cazul în care tensiunea detectată este mai mică decât tensiunea de setare, testul va emite o alarmă sonoră.
Caracteristicile produsului

Interval de măsurare a tensiunii: 3,60 - 30,0 V (0,01 V)
Interval de măsurare a curentului: 0A-5,1A(0,01 A)
Interval de acumulare a capacității: 0-99999mAh(0.001 Ah)
Interval de acumulare a energiei electrice: 0-99999mWh(0.01 Wh)
Tensiune maximă de curent: 30V/5.1A(150W)
Detalii despre produs: Dimensiunile produsului: 60 x 60 x 11mm 

Notă: Dacă testerul USB nu afișează niciun parametru, vă rugăm să introduceți micul adaptor trimis împreună cu pachetul în orificiul lateral al testerului USB, pentru a declanșa funcția de încărcare PD.Specificatii tehnice

Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe

Suporturi Tablete