Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 RON!

Descriere produsHusa dedicata pentru tableta Xiaomi Mi Pad 5 sau Mi Pad 5 Pro 11 inch, rose gold front, clear back

Durabila si protectoare, husa Procase a fost special conceputa pentru a asigura folosirea comoda si in siguranta a tabletei. Potrivirea perfecta si fixarea ferma pe dispozitiv ofera mobilitate si protectie maxima, in timp ce dispozitivul ramane intact si curat.

Exterior din materiale premium o protecție excelenta: partea din fata si marginile sunt rose gold in timp ce spatele este realizat din acrylic rezistent si transparent pentru a nu ascunde culoarea tabletei.

Functie stand: potriviti husa in unghiuri diferite pe care le doriti si bucurati-va de vizionare, tastare sau citit in deplina siguranta si confort. In plus, beneficeaza de slot pentru Smart Pen (nu este inclus) si functie de wake-up/sleep a tabletei la inchiderea si deschidere ei

Caracteristicile produsului

  • Protectoare, eleganta si durabila
  • Ofera confort si usurinta indiferent de modul de folosire: vizionare, scris sau citit
  • Realizata conform dimensiunilor tabletei: potrivire perfecta cu toate porturile si butoanele, inclusiv microfon si camera
  • Usor de montat si demontat
  • Culoare: negru
  • Inchidere magnetica
  • Slot pentru stylus

Protecție superioară

Materialul carcasei va permite sa asigurati tableta impotriva deteriorarilor tehnice. In cele 4 colturi beneficieaza de întărituri suplimentare care absorb socurile in caz de cadere. Colturile absorb cu succes energia, astfel incat marginile si ecranul tabletei sa fie protejate corespunzator.


Recenzii

Nu au fost găsite recenzii

Review-uri Google

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Casti audio

Cabluri USB Type-C

Incarcatoare auto

Incarcatoare priza

Suporturi telefoane

Baterii externe